Regisztráció

Ha még nem regisztrált oldalunkon, kattintson ide!

Jelszóemlékeztető

Ha elfelejtette jelszavát, kattintson ide!

Belépés

Belépés

Hírek

Segítség a Bérestől a gyermekeknek

Átadásra kerültek a daganatos gyermekek gyógyítását célzó korszerű életmentő műszerek, amelyek beszerzését a Béres Alapítvány tavaszi jótékonysági koncertjének bevétele tette lehetővé. Az idén 20 éves fennállását ünneplő Béres Alapítvány a koncert teljes bevételét ajánlotta fel a Tűzoltó utcai Gyermekklinika intenzív osztályának fejlesztésére.

Tovább »

Amarántot a sajtkrémbe, a levesbe és a sütibe is

Reggelinket, ebédünket és vacsoránkat is feldobhatjuk a gabonamagokkal.

Tovább »

Országos Boldogság Teszt

Orvosok, pszichológusok, egészségügyi szakemberek és szociológusok kezdeményezésére országos programsorozat indult az egészséges életmód népszerűsítésére, a prevenció, a betegségek megelőzésének fontosságára irányuló akciókkal.

Tovább »

Kardiológiai távdiagnosztika

Egy szív-és érrendszeri, valamint magas vérnyomás távdiagnosztikai felmérés lehetőségét mutatjuk be önöknek.

Tovább »

Cukorbetegség és az evés élvezete

A cukorbetegeknek nagy figyelmet kell szentelniük étrendjük összeállításának. Viszont nem szabad lemondaniuk a finom ételek zömének élvezetéről sem. A közhiedelemmel ellentétben nincsenek rendkívül szigorú, tiltó szabályok.

Tovább »

?Vér és arany? - folytatódik a véradóverseny

Három helyszínen várják a napokban a Debreceni Egyetem hallgatóit a nyolcadik országos szintű felsőoktatási verseny véradásaira a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének munkatársai.

Tovább »

Őszi immunturbó

Azőszi náthás, megfázásos tüneteket, egészségügyi problémákat sokszor a gyenge immunrendszer okozza.

Tovább »

Diétával az érszűkület ellen

Ha már kialakult az érbetegség, és szeretnénk mi magunk tenni valamit a probléma megoldása érdekében, akkor szerencsére ilyenkor is van még lehetőség, ahogyan azt dr. Kósa Éva érszűkület specialista elmondta nekünk.

Tovább »

Heti horoszkóp 2013. november 1-től 8-ig

Most, Mindenszentekés halottak napja alkalmából, talán mindannyian kicsit elcsendesedtünk, elgondolkoztunk...Melitta ehhez az elmélyüléshez ad segítséget nekünk!

Tovább »

Jaj, impotens vagyok?

A férfiak legszörnyűbb rémálma, hogy egyszer majd felsülnek, a hímvesszőjük nem fog működni, alig vagy egyáltalán nem lesz merevedésük. S ha ez bekövetkezik, kitör a pánik! Pedig nincs olyan aktív szexuális életet élő, a középkort már elérő férfi, aki legalább egyszer ne élte volna át ezt a kellemetlen helyzetet. Csak az nem mindegy, mit kezd ezzel a helyzettel: a helyére teszi, megérti vagy megijed, kétségbe esik, és ettől kezdve pánikszerűen szorongani kezd a szextől.

Tovább »

Rendőrök és polgárőrök segítik a temetőkbe látogatók közlekedését

A rendőrség a polgárőrséggel közösen országszerte segíti a temetőkbe látogatók közlekedését - jelentette be a mindenszentek és halottak napja alkalmából tartott sajtótájékoztatóján Óberling József, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlekedésrendészeti főosztályának vezetője.

Tovább »

A hipertóniának sajnos nincs egyértelmű tünete?

Szinte nincs is olyan ember, aki ne halott volna még a magas vérnyomásról, ám sokan nem veszik komolyan, hiszen a neve nem olyan rémisztő, mint például egy Lyme-kór. De azért azt nem árt tudni, hogy a hipertóniának súlyos következményei vannak, ráadásul nem is egyszerű észrevenni, hiszen jellemző tünetekkel nem rendelkezik, ahogyan azt dr. Kapocsi Judit tanárnőtől magas vérnyomás specialistától megtudhatjuk.

Tovább »

Génmutáció is okozhat lassú anyagcserét és túlsúlyt

Tudósok szerint nem mindig puszta kifogás, amikor túlsúlyos emberek lassú anyagcseréjükkel magyarázzák hízásukat. A Cambridge-i Egyetem kutatócsoportja megtalálta az első bizonyítékát annak, hogy egy DNS-mutáció valóban lelassítja az anyagcserét, ami elhízást okozhat.

Tovább »

Mire jó a tüsszentés?

A nátha szervezetünkbe való fészkelésének első tünete a torokfájás, az orrdugulás és a tüsszögés, amelyhez később fejfájás, köhögés, rekedtség és láz is társulhat. A tüsszentés a szervezet védekező mechanizmusa, egy reflex, amely - a köhögéshez hasonlóan - a felső légutakat hivatott megtisztítani a nem kívánatos betolakodóktól, hosszú távon azonban igencsak legyengítheti szervezetünket.

Tovább »

Gyógyító fürdők

Dr. Horváth Reményt, a Budapest Gyógyfürdői Zrt. igazgató főorvosát a magyar lakosság egészségi állapotáról és a mozgásszervi megbetegedések lehetséges gyógymódjairól kérdeztük.

Tovább »


BETEGTÁJÉKOZTATÓ
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg orvosát gyógyszerészét! Online betegtájékoztatóhoz kattintson ide!
Amennyiben észrevétele van, vagy közvetlenebb kapcsolatot kíván kialakítani, akkor azt a megadott elérhetőségeken , vagy a "Kérdezze gyógyszerészét"
kapcsolaton keresztül kezdeményezheti.