Regisztráció

Ha még nem regisztrált oldalunkon, kattintson ide!

Jelszóemlékeztető

Ha elfelejtette jelszavát, kattintson ide!

Belépés

Belépés

Rólunk

Kedves Betegeink!

Üdvözöljük a Pharma Patika Gyógyszertárak honlapján!

A Pharma Patika Gyógyszertárak fő célkitűzése a gyógyítás, az ember és az egészség szolgálata. Alapvető célunk, hogy a hozzánk forduló betegek és vásárlók a legmagasabb szakmai színvonalon, előzékenyen és gyorsan szolgáljuk ki, illetve kérdéseikre a legpontosabb, személyre szabott válaszokat, javaslatokat tudjunk adni, gondos, költségtakarékos és biztonságos gyógyszerellátásban részesüljenek. A gyógyszertár kialakítása során kényelmes környezet mellett hangsúlyt helyezünk a biztonságos és nívós szakmai munkára, a felkészült szakmai felvilágosításra és tanácsadásra.


Nap mint nap felkészült gyógyszerészeink és asszisztenseink állnak a betegeink, vásárlóink rendelkezésére és minden szakmai információval, tanácsokkal és véleményekkel ellátjuk Őket.

Honlapunk nyújtotta lehetőségeket betegeink, vásárlóink jobb tájékoztatása és ellátása érdekében szeretnénk működtetni. Kérjük, nézze meg, majd használja is a honlapunkon nyújtotta szolgáltatásokat, amelyek folyamatosan bővülnek!

Amennyiben észrevétele van, vagy közvetlenebb kapcsolatot kíván kialakítani, akkor azt a megadott elérhetőségeken keresztül, vagy a „Kérdezze meg gyógyszerészünk" kapcsolaton keresztül kezdeményezheti.


Szívesen várjuk gyógyszertárainkba, forduljon bizalommal hozzánk!

Pharma Patika Gyógyszertár

....az egészséges életért!


BETEGTÁJÉKOZTATÓ
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg orvosát gyógyszerészét! Online betegtájékoztatóhoz kattintson ide!
Amennyiben észrevétele van, vagy közvetlenebb kapcsolatot kíván kialakítani, akkor azt a megadott elérhetőségeken , vagy a "Kérdezze gyógyszerészét"
kapcsolaton keresztül kezdeményezheti.